Hur är det att gå på Amerikansk fotboll och vilka är det som går på matcherna i Örebro?

14
apr
2016

Det ska Marknadskraft ta reda på under premiärmatchen!
Både på Tailgate och under matchen kommer vi genomföra en publikundersökning som Black Knights kan använda i sitt fortsatta utvecklingsarbete kring matcherna. Välkommen att prata med oss och lämna gärna synpunkter hur du upplever arrangemanget runt och på matcherna.

Med på Tailgate är även Oscar PT
Oscar PT har varit personlig tränare sedan 1997 och har en bred kunskap inom kost och träning. Oscar tog hem priset som Sveriges bästa personliga tränare vid den prestigefyllda tävlingen Årets PT vid fitnessfestivalen 2014 i Göteborg. På tailgate party har du möjligheter att ställa frågor till honom om kost o träning samt bli bjuden på Celsius.

Vid grillen finner ni Tony Oscarsson från myOffice
 myOffice –  kontorshotell som är en praktisk och modern arbetsplats, skräddarsydd för din verksamhet. Till det kommer ”det lilla extra” som betyder så mycket: en ljus, öppen och välkomnande entré, en bemannad reception, bekväma sittgrupper i loungen, välutrustade grupp- och konferensrum, relaxavdelning och mycket mer. 

Kort sagt, en levande, fräsch och kreativ miljö.  Idag har ni möjlighet att få veta mera om detta

LR Health & Beauty – ” More quality for your life” 
Finns på plats och ger tips o råd om våra kosttillskott för dig som vill förebygga och må ännu bättre, provsmakning av Aloe vera dryck, proteindryck mm

OBS! Vid regn så hålls eventet inomhus!

tailgate-03